eSirius
 • GALERIE METAL INFOLIAT+SINA U, CULOARE NUC, ACCESORII LEMN, KIT COMPLET, 360 CM
  Cod produs GILD 76
  Culoare galerie
  Nuc
  Dimensiune galerie 360

  Cantitate   
  Adauga in cos
  Descriere
  Galeria are diametrul de 28 mm si este confecţionata din ţeavă metalică acoperită printr-un procedeu special cu un strat protector de plastic. Se curăţă uşor şi sunt rezistente în timp. Galeriile din metal înfoliat sunt mult mai ușoare decât cele din lemn masiv, așa că sunt recomandate pentru a fi montate în încăperile în care structura peretelui nu are o rezistență atât de puternică.
  In functie de dimensiune, kitul final cuprinde urmatoarele accesorii: Dimensiune 360 cm , Teava metal infoliat 1 buc , Consolă perete lemn 3 buc , Capăt decorativ lemn FILIGRANO 2 buc , Inele lemn 36 buc , Cârlige plastic 36 buc , Dibluri 3 buc , Holzsuruburi 3 buc , Suruburi 6 buc.
  Sina "U" este confecționata din țeavă metalică acoperită printr-un procedeu special cu un strat protector de plastic, în diferite culori. Se curăță ușor și sunt rezistente în timp. Șina se montează preponderent pe galeriile de metal infoliat sau pe cele din lemn masiv, astfel incat pe sina "U" se monteaza perdeaua, iar pe galerie se monteaza draperia.
  Dimensiunea sinei "U" trebuie să fie cu 10 cm mai mică decât dimensiunea galeriei.  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Contactati-ne
  Abonare la newsletter
  Abonare

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii